Nazilli Hazırlık Maçında Denizli'ye Yenildi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, kendi sahasında 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor ile oynadığı ikinci hazırlık 1-2 kaybetti.

Nazilli Hazırlık Maçında Denizli'ye Yenildi
Maçı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere, Nazilli Belediyespor Başkanı A.Vahit Aysan, Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Ruşan Uzunoğlu, Denizli Belediyespor Yöneticileri ve Nazilli Belediyespor Yöneticileri izledi. Havanın sıcak olmasına rağmen 500’e yakın Nazilli Belediyespor taraftarı tribünde yerini aldı. Galatasaray’ın genç yeteneği Nazillili Berkin Kamil Arslan’da tribünde yerini alırken, karşılaşmanın Son ermesinin ardından İzmir’de oynanan Galatasaray-Lazio maçına gitmek için Nazilli’den ayrıldı.

Sezon hazırlıkları kapsamında her iki takımda ikinci kez kendi aralarında hazırlık maçı oynarken, teknik adamlar eksikliklerini görmek için ilk yarı ve ikinci yarı farklı kadrolarla sahaya çıktı. Karşılaşmanın ardından Nazilli Belediyespor Teknik Heyeti ve Yöneticileri, Denizli Belediyespor Teknik heyeti ve futbolcularını Nazilli Esat Ergüler tesislerinde ağırlayarak akşam yemeği ikramında bulundular.


Maça hızlı başlayan ev sahibi Nazilli Belediyespor ilk yarıda galibiyeti isteyen taraf olurken, ikinci yarıda istediklerini sahaya yansıtan Denizli Belediyespor sayısız gol fırsatını kaçırırken, attığı 2 muhteşem gol ile takımlarını ikinci hazırlık maçında galibiyete ulaştırdı. Karşılaşmanın 9. dakikasında Mehmet Taş’ın mükemmel mücadelesi ve muhteşem füzesi ile Nazilli Belediyespor’a 1-0 öne geçerken, ikinci yarıda farklı 11 ile çıkan iki takımda dengeler değişti. Dakika 73 ve 80’de sağ kanattan Cüneyt’in açtığı ortalarda defansın hatasını değerlendiren Olten ve Muhammet’in şutları ağlarla buluştu. Her iki takım oyuncularının da gol aradığı karşılaşmada konuk ekip Denizli Belediyespor, etkili ve atak olan taraf oldu. Hırslı ve mücadeleli geçen iki takımında ikinci hazırlık maçında 2-1’lik Sonuç ile gülen taraf Denizli Belediyespor oldu.MAÇTAN DAKİKALAR;Dk.6; Konuk ekip Denizli Belediyespor’dan Fatih’in sol kanattan açtığı ortasında Kadir’in indirdiği topa gelişin sert vuran Süleyman’ın şutu az farkla yandan auta çıktı .
Kaynak: İHA