İspir Ünlü Konukları Ağırlayacak

İspir-Pazaryolu Dernekler Birliği (İSPADER) in katkılarıyla İspir muhteşem bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İspir Ünlü Konukları Ağırlayacak
23-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivale dünyaca ünlü besteci ve piyanist Tuluyhan Uğurlu da katılacak. İki gün sürecek festivalde Türk Halk Müziği sanatçıları Aysun Gültekin ile Nurullah Akçayır da sahne alacak.

İspir-Pazaryolu Dernekler Birliği (İSPADER)’in desteğiyle İspir’de “Çoruh’tan Kaçkarlara” festivali düzenlenecek. Festival kapsamında ünlü sanatçıları ağırlayacak İspir’de hazırlıklar tamamlandı. Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Tuluyhan Uğurlu, Erzurumlu Türk Halk Müziği sanatçıları Aysun Gültekin ve Nurullah Akçayır’ın sahne alacağı festival 23-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İspir’de muhteşem bir festivale imza atacaklarını belirten İspir Belediye Başkanı Osman Çakır, tüm Erzurumluları festivalde görmek istediklerini belirterek, “Derneğimizin katkılarıyla güzel bir festivale hazırlanıyoruz. Festival kapsamında dünyaca ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu’yu ağırlayacağız. Bunun yanı sıra Türk Halk Müziyi’nin önemli isimleri Aysun Gültekin ve Nurullah Akçayır’da sahne alacaklar. Daha bir çok sürpriz davetlilerimizi bekliyor” dedi .
Kaynak: İHA