Bakan Yıldız, Ankara'daki Hemşehrileri İle Buluştu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara'daki Kayserili bürokrat, akademisyen ve işadamlarının kurduğu Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği (Kayserider)'in iftarında hemşehrileriyle bir araya geldi.

Ankara Vilayetler Evi'nde düzenlenen iftara, Bakan Yıldız'ın yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci, Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı ve çok sayıda Kayserili katıldı.

İftarda bir konuşma yapan Yıldız, dünyanın büyüdüğünü ancak Türkiye'nin daha da büyüdüğünü belirterek, Kayseri'nin de Avrupa kentlerini kıskandıracak derecede hızla büyüdüğünü dile getirdi. Kayseri'de doğan, büyüyen herkesin kente karşı sorumluluğu bulunduğunu, bu sorumluluğu bulundukları görev çerçevesinde yerine getirmesinin önemli olduğunu kaydeden Yıldız, "Bugün burada toplanmamızın bir sebebi de bu sorumluluk bilinci. Samimiyet ve içtenlikle bu doğrultuda çalışmalarımızı yürüteceğiz" diye konuştu.