Beylikdüzü’nde İftar Ayrı, Sahur Ayrı Güzel

Beylikdüzü’nde Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ortamı içinde coşkuyla idrak edilirken, Belediye Başkanı Yusuf Uzun da iftardan sahura tüm etkinliklerde ilçe halkıyla bir arada oldu.

Beylikdüzü’nde İftar Ayrı, Sahur Ayrı Güzel
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, her gün ilçenin farklı mahallelerindeki iftar sofralarına konuk oluyor. AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Gürpınar Malikağa Sokak'ta düzenlenen iftarda, vatandaşları selamlayan Başkan Uzun, davete iştirak eden hemşerilerine teşekkür etti. Barış ve kardeşliğin dostluk ve sevginin en güzel günü olan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Uzun, “Bütün kardeşlerimizin bayramını şimdiden gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra Gaziantepliler Derneği’nin Gaziantepliler Sofrası’nda verdiği iftar yemeğine de katılan Başkan Uzun, sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışmanın ilçeye büyük fayda sağladığını belirtti.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve sanatçı Nuri Sesigüzel de katıldı.

İftar programlarının ardından Ramazan Kasabası’na gelen Başkan Uzun, AK Parti İstanbul İl Sosyal İşler Birim Başkanı Yıldız Konal Süslü’yü ağırladı. Başkan Uzun ve AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile Ramazan Kasabası'ndaki esnafları ziyaret eden Süslü, Beylikdüzü Belediyesi’nin birbirinden güzel etkinlikleriyle ilçede Ramazan’ın ayrı bir güzellikte yaşandığını ifade ederek, emeği geçenleri tebrik etti.

Ramazanda her akşam kurulan iftar sofralarıyla binlerce kişiyi bir araya getiren Beylikdüzü Belediyesi, sahur programlarıyla da bu beraberlikleri çoğalttı. Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ramazan ayının son sahuru, Ovalı Konya Mutfağı’nda verildi.

Sahur programına Başkan Uzun’un yanı sıra Belediye Başkan yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ve vatandaşlar katıldı.

Programda duygularını dile getiren Başkan Uzun, “Birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın en güzel yaşandığı bu özel günleri sizlerle birlikte yaşamak büyük mutluluk. Sağlık ve afiyet içerisinde mutlu bir bayram diliyorum” dedi .
Kaynak: İHA