Vali Sodan’dan Rektör Gönüllü’ye Veda Ziyareti

Merkez valiliği görevine atanan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’ye veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemil Kara ve Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile Genel Sekreter Hasan Çetintaş da hazır bulundu. Merkez Valiliği'ne atandığı için veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini, bu kapsamda üniversiteyi ziyaret ettiğini ifade eden Vali Ramazan Sodan, "Dört yılı aşkın bir süredir Adıyaman’da görev yaptım. Bu süre içerisinde tüm kamu kuruluşlarımızla huzur içerisinde birlikte çalıştık. Bugün Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımıza veda etmeye geldim. Kendilerine teşekkür ediyorum. Huzur içerisinde yaklaşık 16 ay beraber çalıştık. Hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyorum." dedi.

Kendisine yapılan veda ziyaretiyle ilgili konuşan Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise Vali Ramazan Sodan’ın Adıyaman Üniversitesi’nin gelişmesinde büyük katkıları olduğunu vurgulayarak, "Yaklaşık 16 ay süreyle birlikte görev yaptık. Birlikte çalışmaktan çok büyük memnuniyet duydum. Adıyaman’da görev yaptığı sürece üniversitemize desteklerini esirgemeyen valimize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.