Gölcük Fem, İlçe Protokolünü İftarda Buluşturdu

FEM Dershanesi Gölcük ilçe protokolü ve eğitim gönüllüsü işadamlarını iftarda buluşturdu.

Marina Cafe’ de düzenlenen iftara İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Mehmet Olgun, İlçe Müftüsü Mahmut Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ekrem Aktuğ, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, FEM Dershanesi Genel Müdürü Cahit Çelik ile eğitime gönül vermiş işadamları ve esnaf katıldı.

FEM Dershanesi Genel Müdürü Cahit Çelik, iftarda yaptığı konuşmasında, eğitim alanında faaliyet gösteren şirketin bütün kurumlarıyla sağlam bir altyapı ve bilimsel pedagojik ilkeler ışığında hizmet verdiğini ifade ederek, " İlkeli, özverili ve düzeyli eğitim anlayışı, sevgi ve hoşgörü merkezli danışmanlık ve rehberlik sistemi, teknolojik yenilikleri eğitime kazandırmadaki öncülüğü kurumlarımızın en temel özelliklerindendir” diye konuştu.

Çelik’ten sonra konuşma yapan İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı'da, eğitimin hem ülke hemde çocukların geleceği açısından son derece önemli olduğunu belirterek, geleceğimizin teminatı çocukların, böylesine kaliteli dershanelerde geleceğe hazırlanmasının ise apayrı bir güzellik olduğunu iletti. Tasavvuf müziği eşliğinde gerçekleşen iftar yemeğinin ardından FEM Dershanesi, eğitime katkılarından dolayı Kaymakam Yazıcı ve Belediye Başkanı Ellibeş’e plaket takdim etti .