Vali Kolat, İş Adamlarıyla İftarda Bir Araya Geldi

Kırıkkale Valiliğine atanan Ali Kolat, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

STSO Çatı Restoranda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Vali Kolat, Sivas'ta 3 yıldır görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, bunda iş adamlarının da büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Sivas'ın gelişmesine katkı sağlayan iş adamları ve esnafla kentin geleceği açısından neler yapılabileceği konusunda söz birliği, el birliği ve gönül birliği içerisinde olduklarını anlatan Kolat, ''Biz Valilik olarak kurumlarımızla hep Sivas'ın hizmetinde olmayı ilke edindik'' dedi.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım da 3 yıl boyunca Sivas'ta görev yapan Kolat'a kente katkılarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Yıldırım, Kolat ile Sivas Vali Yardımcılığı görevinden Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü'ne atanan İsmail Karadaş ve İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü'ne atanan İsmail Koşum'a plaket verdi.

İftar yemeğine katılamayan Koşum'un plaketini, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi aldı. İftar programına Vali Yardımcısı Vefa Kaya ve STSO yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik / Tuba Karahan

Yayıncı: Ahmet Ekici
Kaynak: AA