Manisa Belediyesi Evi Yanan Aileye Sahip Çıktı

Manisa Belediyesi, evinin üst katı yanan ve çok sayıda eşyası kullanılmaz hale gelen aileye sahip çıktı.

İshakçelebi Mahallesi 1902 Sokak'ta oturan yedi çocuklu ailenin acil ihtiyaçları olan temel gıda ve ev eşyaları temin edildi. Yanan katın onarımının kısa sürede tamamlanması için de çalışma başlatıldı. Bu ve benzer olaylarda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, üzücü olaydan dolayı Efe ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ailenin ramazanda böyle bir olayla karşılaşılmasının kendilerini üzdüğünü belirten Ustamehmetoğlu, “Manisa’da yaşayan vatandaşlarımızın, yangın gibi talihsiz olaylarda ilk çalacağı kapının belediye olmasını arzu ediyoruz. Abdülkerim Efe ve ailesinin yaşadığı talihsiz olay sonucu herhangi bir kayıp olmaması, bizleri bir nebze olsun rahatlatmıştır. Neticede yangında kaybettiklerini telafi etmeyi bir borç biliyoruz. İmkanlarımız dahilinde ailemizin temel gıda ihtiyaçlarını karşıladık, ev eşyası ve kıyafet kayıplarını telafi ettik.

Aile fertlerinin bizden isteği olan, yanan katın çatı aktarımı konusunda da Fen İşleri Müdürlüğümüz'le iletişime geçtik. Kısa zamanda yaralarının iyileşmesini temenni ediyorum.” dedi.