Yalın’ın Yeni Şarkısı “kasma” İlk Kez Ttnet Müzik’te

Ünlü şarkıcı Yalın’ın merakla beklenen yeni albümünden çıkan ilk şarkısı “Kasma”, ilk kez TTNET Müzik’te müzikseverlerle buluşuyor.

2004 yılında çıkardığı “Zalim” isimli albümle müzik listelerini sallayan Yalın, “Sen En Güzelsin” isimli yeni albümünden “Kasma” adlı şarkısı ile dijital müzik platformları arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik’te sevenlerine sesleniyor.

Yaklaşık 1.5 yıllık stüdyo çalışmasının ardından ortaya çıkan albümde, söz ve müziklerinin tamamı Yalın’a ait 12 şarkı yer alıyor. Kariyerinin beşinci albümünü çıkarmanın heyecanını yaşayan Yalın’ın yeni albümünün prodüktörlüğünü ise Ozan Çolakoğlu üstlendi.

Yalın hayranları, TTNET Müzik internet sitesini ziyaret ederek sanatçının yeni albümünden “Kasma” isimli şarkıyı yüksek kalitede ve istedikleri kadar dinleyebilmenin yanı sıra indirme şansına da sahip olacak.

TTNET Müzik’te yer alan 3 milyondan fazla şarkıyı; internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz dinlemek mümkün .
Kaynak: İHA