DÜSİAD, Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2012 Ye Katıldı

Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2012 programı milyar dolarlık iş anlaşmalarını da beraberinde getirdi.

DÜSİAD, Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2012 Ye Katıldı
Programa DÜSİAD Üyesi 15 işadamı da katılarak ikili iş görüşmeleri yaptılar. Türkiye - Dünya Ticaret Köprüsü 2012 programına Düzce’den DÜSİAD Üyesi 15 işadamı katıldı.

Düzceli firmaların iş görüşmelerinin oldukça olumlu geçtiği ve yabancı ülkelerle alış veriş imkanlarının yüksek olduğu gözlendi. DÜSİAD Genel Sekreteri Güneş, “DÜSİAD olarak Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2012 programına 15 işadamımız ile katıldık. İşadamlarımız en az beşer görüşme yaptılar, bu görüşmelerde hazırladıkları broşür ve kataloglar ile firmalarını tanıtma imkanı buldular, görüşmelerde tüm firmalarımız iş imkanlarının yüksek düzeyde oldu belirttiler. Bizlerde DÜSİAD olarak üye işadamlarımızın bu iş görüşmelerinde yanlarında olduk ve gelişmeleri yakından takip ettik. Firmalarımızın önemli projelere imza atacağını düşünüyorum” dedi.

DÜSİAD üyeleri, iş görüşmeleri haricinde program kapsamında hazırlanan firma stantlarını gezme fırsatı da buldular, üyeler ayrıca Bakan Zafer Çağlayan ve diğer protokol ile de sohbet etme imkanı yakaladılar .
Kaynak: İHA