AK Partili Mersinli Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Manisa'daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Partili Mersinli Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Ufuk Plaza’da yapılan toplantıya Başkan Berk Mersinli’nin yanı sıra AK Parti merkez ilçe yöneticileri de katıldı.

Toplantıyı yapma amaçlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mersinli, Manisa’nın sorunlarını paylaşmak, siyasi açıdan eksikleri ortaya çıkarmak amacıyla basın mensuplarıyla buluştuklarını söyledi.

Görüş alışverişinde bulunarak orta yol bulunabileceğini inandığını dile getiren Mersinli, “Başlangıç olarak basın mensuplarını seçtik. Önümüzdeki günlerde oda ve dernekleri, şehrin büyüklerini ziyaret edeceğiz. Ayrım yapmayacağız. Biz hizmet partisiyiz. Ak Parti her yere gider. Ön yargımız yok. Her partiyle görüşeceğiz. Olmamız gereken her yere gideceğiz." dedi.

"BÜYÜKŞEHİR YASASI HAZİRAN’DA TAMAM" Büyükşehir yasasıyla ilgili düzenlemenin Haziran ayı sonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Mersinli, Manisa’da merkez ilçenin büyükşehir artı bir ilçe belediyesi olarak oluşabileceğini söyledi.

Yasayla ilgili görüşmelerin sürdüğünü ve değişiklik olabileceğini ifade eden Mersinli, Manisa’nın büyük şehir olduktan sonra daha da gelişeceğini kaydetti.

"MESUT BAYRAM LAÇALAR İYİ BİR TEŞKİLATÇI"

Mesut Bayram Laçalar’ın belediye başkan yardımcılığı görevinden ayrılmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Mersnli, “Laçalar iyi bir teşkilatçı. Yalan doğru her şeyi söyledi.

İşini iyi yapıyor. Mutlaka gidişi belediyeye veya MHP’ye bir yara açar. Biz kendi işimize bakıyoruz. Bu noktada doğruları yapalım. Sonrasında onlar daha iyisini yapmışsa onlar başarılı olur biz yapışsak biz başarılı okuruz. Ancak biz bundan sonraki hiçbir seçimi kaybetmeyeceğiz.” dedi.

Mersinli son yapılan yerel seçimlerde stratejik hatalar yaptıklarını ifade eden Mersinli, “Mesela MHP gece gündüz koşturuyordu biz ise yağmur damlacıklarını görünce hemen içeriye giriyorduk. Sonuçta strateji hatası bizi bu konuma getirdi. Yeterince çalışmadık” diye konuştu.

Kaynak: İHA