Milletvekili Fatih Han Ünal Nijerya’ya Gitti

AK Parti Ordu Milletvekili ve Türkiye Nijerya Dostluk Grubu Başkanı Fatih Han Ünal, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından Türk firmalarının Afrika pazarıyla tanışması amacıyla Nijerya'nın Lagos kentinde 'Nijerya-1. Türk Ürünleri Sergisi'ne katılmak üzere Nijerya’ya gitti.

Milletvekili Fatih Han Ünal Nijerya’ya Gitti
Nijerya-1. Türk Ürünleri Sergisi’ne AK Parti Ordu Milletvekili ve Türkiye Nijerya Dostluk Grubu Başkanı Fatih Han Ünal’ın yanı sıra, Türkiye Cumhuriyeti Abuja Büyükelçisi Ali Rıfat Köksal, Türkiye Cumhuriyeti Abuja Ticaret Müşaviri Bülent Ferik, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Dursun Topçu ve Ordulu iş adamı İsmet Erçal ile 30 kişilik bir heyet katıldı.

Milletvekili Ünal, iki ülke arasındaki dostluk bağlarının pekişmesi ve sıcak diyalogların olması adına atılan adımların çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Nijerya Türk iş adamlarına ciddi yatırım imkanları sunuyor. Bizim amacımızda yatırım yapmak isteyen veya ihracat yapmak isteyen iş adamlarımızın buraları gelip görmelerini sağlamak. Bu fırsatların iyi değerlendirilmesini sağlamak. Burada en önemli şey ihracat rakamlarının artarak devam ediyor olması. Bu da bizim açımızdan Türkiye açısından, Nijerya açısından çok önemli bir adım” dedi.

Kaynak: İHA