Domaniç MYO'da Mezuniyet Sevinci

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet sevinci yaşandı.

Domaniç MYO'da Mezuniyet Sevinci
Mezun olan öğrenciler için yapılan mezuniyet töreninde mezun öğrencilerin aileleri de çocuklarının sevincini paylaştı. Domaniç MYO Konferans Salonunda yapılan törende Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kaan Erarslan, Kaymakam Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Yakup Yardımcı ve Domaniç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alı Fuat Arıcı törende yaptıkları konuşmalarda mezun olan öğrencileri tebrik ederek mezuniyet sonrası hayatlarında mutluluk ve başarılar dilediler.

Mezun öğrenciler adına konuşan Muhammet Gözüküçük, Domaniç MYO’da geçirdikleri yılların kendileri için çok anlamlı yıllar olduğunu kaydederek, “Burada geçirdiğimiz yıllar bize çok farklı dünya görüşü kazandırdı. Arkadaşlarımızdan ve bizleri yetiştiren hocalarımızdan ayrılırken hüzün duyuyoruz, ancak yurdumuzun değişik yerlerinde ve değişik meslek dallarında faaliyette bulunurken mutluluk duyacağız. Bizleri yetiştiren değerli hocalarımıza ve maddi ve manevi desteklerini esiremeyen ailelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Daha sonra, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Kaan Erarslan, Domaniç Kaymakamı Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Yakup Yardımcı, MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Fuat Arıcı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mithat Bektaş tarafından plaketleri verildi.

Kalabalık bir katılımın olduğu tören, meslek yüksekokulu kubbe altında mezunların keplerini havaya fırlatması ve meslek yüksekokul bahçesinde mezuniyet pilavı ikramıyla son erdi. Mezun öğrenciler aileleri, arkadaşları ve hocalarıyla çektirdikleri fotoğraflarla günün anısını kayıt altına aldılar .
Kaynak: İHA