Himyaç-der Yöneticilerinden Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’e Ziyaret

HİMYAÇ-DER Başkanı Ece Budan ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ü ziyaret etti.

Himyaç-der Yöneticilerinden Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’e Ziyaret
Mustafa Aygün, sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaparak, “Sivil toplum örgütleri çok önemlidir. Sivil toplum örgütleriyle iyi iletişim içerisinde olacağız. Kapımız herkese açıktır. Çalışmalarımızda birçok projelerimiz var. Bunları sivil toplum örgütleriyle ortaklaşa yapmak bizler içinde son derece önemlidir" dedi.

"Teşkilat olarak reklamdan ziyade yapılan işin sonucu ve başarısı bizler için önemlidir" diyen Mustafa Aygün, "Malatya'da düzenlediğimiz Kıraç konseri bunun en iyi örneğidir. Binlerce gencimiz kendini ispat etmiş. Kıraç konserinde bir bütün olarak eğlenme fırsatı bulmuştur. Bu ve benzeri birçok projelerimiz devam edecektir” diye konuştu.

HİMYAÇ-DER Başkanı Ece Budan da, “Temsil ettiğimiz dernekle emniyetimiz iç içe çalışmak durumunda. Bugüne kadar emniyet teşkilatıyla çok iyi diyaloglar içinde çalıştık. Bundan sonra da çok iyi diyalogla çalışacağımıza inanıyoruz. Kısa bir dönem olmasına rağmen geldiğiniz günden beri yaptığınız çalışmalar takdire şayan. İnanıyoruz ki bu çalışmalarınız daha güzel meyvelerini verecektir” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA