GTO Yönetim Kurulu Başkanı Çiler'den Açıklama

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, kamu düzeninin sağlanmasında sağduyu sahibi vatandaşların polise yardım etmesi ve destek olması gerektiğini bildirdi.

Çiler, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, toplumun düzen, hukuk ve güven içinde yaşamını sürdürmesine imkan sağlayan ortamı oluşturan Türk Polis Teşkilatı'nın son yıllarda elde ettiği başarısının gurur verici olduğunu belirtti.

Toplumun huzurunu korumaya çalışan polislerin bazen hayatlarını bile düşünmeden yaşadığına işaret eden Çiler, vatandaşların da polisin görevini yerine getirmesinde polise yardım etmesi gerektiğini kaydetti.

Polisin başarısının altında nitelikli personelin istihdamı ve halkla ilişkiler konusuna verilen önemin yattığını vurgulayan Çiler, şöyle devam etti:

''Toplumsal huzurun sağlanmasında vatandaşlara da önemli görevler düşmektedir. Kamu düzeninin sağlanmasında sağduyu sahibi vatandaşlar olarak polise yardım etmeli ve destek olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevi başında şehit olmuş polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, ülkemize huzur dolu günler diliyorum.' '
Kaynak: AA