Antalya Televizyon Ödülleri Etkinlikleri Başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 3. Antalya Televizyon Ödülleri çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Antalya Televizyon Ödülleri Etkinlikleri Başlıyor
Bu kapsamda, Akdeniz Üniversitesi’nde söyleşiler, diğer okullar ve dershanelerde sanatçı-öğrenci buluşmaları gerçekleştirilecek.Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 3. Antalya Televizyon Ödülleri’nin onur konuğu Umur Bugay ve TRT 1’in sevilen komedi dizisi Leyla ile Mecnun ekibi, 21 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’te Atatürk Konferans Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak. Umur Bugay, master class çalışmasında Akdeniz Üniversitesi İletişim ve Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve TV Bölümü öğrencilerine, senaryo ve dizi yapımcılığıyla ilgili teorik ve teknik bilgi yanında deneyimlerini de aktaracak. Akdeniz Üniversitesi’nde 21 Nisan’da gerçekleşecek diğer söyleşide; Leyla ile Mecnun dizisinde ‘İsmail Abi’, ‘İskender’, ‘Hırsız Yavuz’, ‘Arda’, ‘Erdal Bakkal’ karakterleri öğrenci ve sanatseverlerin karşısına gerçek kimlikleriyle çıkacak.

Dizinin yönetmeni Onur Ünlü, senaristi Burak Aksak, oyuncuları Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Atay, Köksal Engür, Serkan Keskin, Mehmet Usta, Osman Sonant, İştar Gökseven, Ayşe Selen, Ege Tanman, Cengiz Bozkurt, İpek Türktan, Güliz Gençoğlu, Nalan Kuruçim, Müge Boz, Zeynep Camcı, Berk Sarıbay; diziye ve televizyon dünyasına ilişkin görüşlerini aktaracak, soruları yanıtlayacak.