Alkollü Sürücü Kaza Yaptı: 4 Yaralı

Konak ilçesinde, alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil önünde giden Muhammet Ortaç (22)'ın kullandığı kamyonete çarptı.

Alkollü Sürücü Kaza Yaptı: 4 Yaralı
Kazada, araç sürücüleri ile Işık'ın otomobilinde bulunan Hasan Çelik (38) ve Osman Bolat (42) yaralandı.Kaza, saat 02.00 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Göztepe Köprüsü altında meydana geldi.Yusuf Işık'ın kullandığı 35 CMP 55 plakalı otomobil, Konak'tan Balçova yönüne giderken aşırı hız ve alkolün sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç aynı istikamete giden Muhammet Ortaç idaresindeki 35 AD 2747 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Sürücüler Işık ve Ortaç ile Işık'ın otomobilinde bulunan Hasan Çelik ve Osman Bolat yaralandı. Kaza yoldan geçen diğer sürücüler tarafından polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardındanyaralılar Işık ve Ortaç ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Çelik ve Bolat ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan otomobil sürücüsü Yusuf Işık'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza sonrası yapılan incelemede, Yusuf Işık'ın otomobilinde çok sayıda içki şişesi bulundu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı .