Giresun Valiliği Artık Facebook'tan Takip Edilebilecek

Giresun Valiliği'nin resmi internet sitesinin sosyal paylaşım sitesi 'Facebook'tan da takip edilebileceği bildirildi.

Giresun Valiliği Artık Facebook'tan Takip Edilebilecek
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Giresun Valiliği 'nin resmi internet sitesi 'www.giresun.gov.tr'de yayınlanan haberlerin aynı anda sosyal paylaşım sitesi Facebook 'tan takip edilebilmesi için bir süredir çalışmalar yürütüldüğü belirtildi. Açıklamada, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin 'in talimatı ile her geçen gün yenilenen Giresun Valiliği 'nin resmi internet sitesinde bir ilke daha imza attığı ifade edilerek, 'Son zamanlarda kişilerin yanı sıra kurumlarında yaygın olarak kullanılmaya başladığı sosyal paylaşım sitelerinin önde gelenlerinden olan Facebook 'ta 'https://www.facebook.com/giresunvaliligi ' bağlantısı ile sayfa açıldı. ' denildi.

Açıklamada, Giresun Valiliği 'nin Facebook sayfasının 2 gün önce oluşturulduğu ve bugüne kadar 2 binden fazla kişi sayfayı beğendiği aktarıldı.

Yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: 'Henüz yeni açılmasına rağmen yeterli tanıtım yapılmadan bu kadar çok kişinin beğenisini kazanan valiliğin facebook sayfasında kurumun resmi internet sitesinde yayınlanan haberleri paylaşarak daha çok kitleye ulaşmanın yanı sıra çeşitli etkinliklerle ilimizin tanıtımına da önemli ölçüde katkı sağlanması amaçlanmaktadır. '