İmamlardan Oluşan Koro Büyük İlgi Topladı

Kayseri'de, Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen 'Namazla Diriliş' programında, Diyanet-Sen Musiki Korosu konser verdi.

İmamlardan Oluşan Koro Büyük İlgi Topladı
Konferans salonunda düzenlenen programa; Diyanet-Sen Kayseri Şubesi Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu, Mazlum Der Kayseri Şube Başkan Vekili Ahmet Taş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyanet-Sen Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen 'Namazla Diriliş' programına ilgi büyük olurken, etkinlik dahilinde Diyanet-Sen Musiki Korosu da bir konser verdi. 11 imamın verdiği konserden izleyenler büyük keyif aldı.

Diayent-Sen Musiki Korosu'ndan imam Abdulkadir Sağırkaya, "Kocasinan Kurşunlu Camii'nde imam hatip olarak görev yapmaktayım. İl Müftülüğü ilahi ekibinde arkadaşlarla beraber ilahi çalışmalarımız devam ediyor. Grubumuzda yaklaşık 12-13 müzisyen arkadaşımız bulunuyor. İleride Kutlu Doğum Haftası olacağı için sayımızı biraz daha artırdık. Grubumuzdaki müzisyen arkadaşlar çeşitli camilerde imam hatiplik ve müezzinlik yapmaktadır. İlahi ekibi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyükşehir BelediyesiKonservatuarı öğretim görevlilerinden yardım alıyoruz. Bizler Kayseri'de bu gibi güzelliklerle halkımızın gönüllerine hitap etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

'Namazla Diriliş' programında ayrıca Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi .