Hayal Akademisi’ne Büyük İlgi

Toplumsal Sorumluluk Derneği’nin düzenlediği Hayal Akademisi’ne ünlü isimler katılarak konuşma yaptı.

Hayal Akademisi’ne Büyük İlgi
Toplumsal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen “Hayal Akademisi” isimli program dün gerçekleştirildi.

İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen organizasyon kapsamında Türkiye’den ilimize gelen ünlü isimler katılımcılara bilgi verdi. Bin kişinin üzerinde bilet satışının gerçekleştiği etkinlikte önce ana konuşmacılar tüm katılımcılara hitap etti. Öğleden sonra ise paneller gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Aykut Çağlayan yaparak derneğin kuruluşu, amacı ve hedeflerini anlattı. Hayal Akademisi’nin ilk konuşmacısı ise Ankara Ticaret Odası Genel Sekreteri Dücane Ergezen oldu. Ergezen, meslek hayatında kazandığı deneyimleri anlattı. Ergezen’in konuşmasının ardından Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Pınar Çatalkaya tango gösteri gerçekleştirerek salon tarafından büyük alkış aldı.

Programın devamında televizyon ekranlarının tanınan simalarından haber sunucusu İrfan Değirmenci kürsüye çıktı. Değirmenci, böyle bir organizasyonu üniversite öğrencilerinin hazırlamasından son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Konuşmasında meslek hayatından da bahseden Değirmenci, her sabah her 5 kişiden birinin ve her 100 kişiden 20’sinin kendisini izlediğini ve bunun onur verici bir şey olduğunu söyledi.

Soru cevap şeklinde devam eden programda 5 yaşındaki Çağan Hindistan babasının elinden mikrofonu alarak “Ben 5 yaşında okula gitmek istemiyorum” dedi.

Çağan Hindistan’ın bu sözü salon tarafından büyük alkış aldı.

Hereke’nin dünyaca ünlü halısının katılımcılar önünde örüldüğü program 4 oturum şeklimde düzenlenen panellerle akşama kadar devam etti ve katılımcılara sertifikaları verildi.