Sakarya’da Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları

Sakarya İl Müftülüğü 14 - 20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kur’an Kursları’nda kayıtlı öğrenciler arasında 40 Hadis ve mealini ezberleme yarışması düzenliyor.

Sakarya’da Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları
Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kur’an Kurslarında kayıtlı öğrenciler arasında bir yarışma düzenleyeceklerini duyurdu.Kutlu Doğum Haftasını çeşitli etkinliklerle en iyi şekilde kutlamak için tüm çalışmaları tamamladıklarını aktaran Müftü Serenli, Kur’an Kurslarında kayıtlı öğrencilere yönelik olarak düzenlenecek olan 40 Hadis ve mealini ezberleme yarışması hakkında bilgi verdi.

Serenli, “2012 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri içinde 40 hadis ve meali ezberleme yarışması gerçekleştireceğiz. Hadislerin senedleri ezberlenmeyecek. Yarışma, önce kurslar içinde, sonra ilçe bünyesinde ve en son il birinciliği şeklinde gerçekleştirilecek. Yarışmaya halen Kur’an Kurslarında kayıtlı öğrenciler katılabilecek. Kurslar bünyesinde en son 30 Mart 2012 tarihinde yarışma tamamlanacak. İlçe genelinde en son 6 Nisan 2012 tarihinde tamamlanacak olan yarışmanın il geneli finali ise 11 Nisan 2012 tarihinde tamamlanacak” dedi.