Erdemli'de Huzur Sohbetleri İlgi Görüyor

Erdemli Müftülüğünün Huzurevi Müdürlüğü ile düzenlediği huzur sohbetleri büyük ilgi görüyor.

Erdemli'de Huzur Sohbetleri İlgi Görüyor
  Kaymakam İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Müftüsü Mustafa Topal, AK Parti İlçe Başkanı Halit Çortul, MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu, Huzurevi Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Ayşe Uçar, daire amirleri ve vatandaşlarla huzurevini ziyaret etti.

Programda konuşan Kaymakam İbrahim Özefe, her insanın yaşamının belirli bir bölümünden sonra yaşlanacağını bu nedenle de yaşlılara hürmette kusur edilmemesi gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da yaşlılara daha fazla değer verilmesi gerektiğini belirterek, “Yaşlılarımıza, anne ve babalarımıza öf bile demeyelim. 'dedi.

Müftü Mustafa Topal da bundan sonra her ay huzur sohbetleri adıyla toplantı düzenleyeceklerini kaydetti. Topal, “Yaşlılarımız bizim milli arşivimizdir. Yaşlılarımız toplumumuzun şaşmaz hafızasıdır. Yaşlılarımız hayat tecrübemizin vazgeçilmeyecek en büyük unsurlarıdır. Yaşlılarımız kendi yaşadıklarını gençlere aktaran en büyük tecrübedir. Hem devlet hem de millet olarak yaşlılarımıza çok büyük kıymet vermek zorundayız. Bu hem dini hem de milli görevimizdir.” diye konuştu.

Huzurevi Müdürü Tevfik Kılınç da huzur evinin yapısı ve verilen hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Programdan sonra ziyarete gelenler arasındaki minik çocuklar huzur evi sakinlerinin ellerini öperek hatırlarını sordular. Programda Erdemli Müftülüğü Kervan ilahi grubu da yaşlılara ilahi konseri verdi.