Nazlı Ilıcak'tan Şamil Tayyar'a Viski Yanıtı

Nazlı Ilıcak ve Şamil Tayyar arasındaki kavga günden günde büyüyor.

Nazlı Ilıcak'tan Şamil Tayyar'a Viski Yanıtı
'Nazlı Ilıcak Ergenekon'u viski markası sanar 'diyen Şamil Tayyar'a Nazlı Ilıcak'tan yanıt gecikmedi. Ilıcak, Şamil Tayyar'ın Ergenekon'u kullanarak milletvekili olduğunu söyledi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Dört Bir Taraf'ın gündeminde Nazlı Ilıcak ve Şamil Tayyar arasında yaşanan kavga da vardı. Dört Bir Taraf'ta konuşan Nazlı Ilıcak, Şamil Tayyar'a Twitter sayfasının ardından, ekranda da yanıt verdi.

Nazlı Ilıcak, Oda tv davasındaki şikayetini geri çektiği için kendisini eleştiren Ak Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar'la polemiğe durup dururken girmediğini ifade ederek 'Hukukun üstünlüğünü savunduğum için cemaatçi ve viskici' damgası yedim 'dedi.

Ilıcak sözlerine şöyle devam etti:

'Dururken polemiğe girmedim ben. Ben onun neden böyle MİT'e karşı tavır aldığını biliyorum ama burada söylemem diyor. Bir de benim Oda tv davasındaki şikayetimi neden çektiğimi sorguluyor. Sanki ben Oda tv davasından Hakan Fidan'a karşı oldukları için vazgeçmişim. Ben bunu hiç önemsemedim. Ama sonra Antalya'ya gittim orada bana sordular, Ergenekon'un 'Bir numara'sı kim?' diye. Ben de 'Genelkurmay Başkanları olabilir' dedim. Buna mukabil Şamil Tayyar'a da sormuşlar. 'Nazlı Ilıcak Ergenekon'u ne bilir O Ergenekon'u viski markası sanar 'dedi. Ben de cevap vermesem insanlar 'vay neler var bu işin içinde 'diyecekler kaygısıyla Twitter'da 'Ergenekon'u kullanıp milletvekili olmadım. Sadece kitap yazdım bu bilgilerimle' diye yanıt yazdım. Burada yargının üstünlüğünü savundum diye ne cemaatciliğim kaldı ne viskiciliğim ne bir şey.'

BEYAZ GAZETE

.