Antalya Oryantiring Günleri ve 1. Kademe Yarışları

Antalya Oryantiring Günleri ve 1. Kademe Yarışları, 23-26 Şubat tarihlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenecek.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Mehmet Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manavgat'ta dördüncü kez oryantiring yarışması düzenlendiğini söyledi. 4 gün sürecek yarışın Manavgat merkez, Titreyengöl bölgesi, Side ve Oymapınar beldelerinde yapılacağı belirten Genç, ''Yarışa 8 ülkeden 112'si yabancı olmak üzere bin 20 sporcunun katılması bekleniyor'' dedi.

Yarışın Manavgat Kaymakamlığı, Manavgat Belediyesi, Side Belediyesi, Oymapınar Belediyesi ve Titreyengöl Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği Derneği'nin katkılarıyla gerçekleştirileceğini dile getiren Genç, yerli sporcular arasında milli takım seçmelerinin de yapılacağını bildirdi.

Manavgat'ın coğrafi ve iklim şartları açısından oryantring sporuna elverişli olduğunu söyleyen Genç, ''Yarışlar Türkiye'nin cennet köşelerinden birisi olan Manavgat Side bölgesinin tanıtımına da katkı sağlayacak. Manavgat ve beldelerinde yapılacak yarışmaları izlemeye halkımızı da davet ediyoruz'' dedi.
Kaynak: AA