Güzeloğlu’nun Ödüllendirdiği Çocuklar İstanbul’u Gezdi

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından, yarıyıl hediyesi olarak ‘İstanbul Gezisi’ ile ödüllendirilen kimsesiz çocuklar, İstanbul’un en güzel yerlerini gezerek kente döndü.

Güzeloğlu’nun Ödüllendirdiği Çocuklar İstanbul’u Gezdi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü ' nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin Çocuk Yuvası ' nda kalan ve 2011-2012 eğitim-öğretim yılının ilk yarısında takdir ve teşekkür belgesi alan 18 öğrenci, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından ' İstanbul Gezisi ' ile ödüllendirilmişti. Vali Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu tarafından 3 Şubat 2012 tarihinde uğurlanan çocuklar, İstanbul ' a uçakla gitmişti. Mersin Çocuk Yuvası Müdürü Faruk Azgıt başkanlığındaki 24 kişilik kafile, 2 gün süreyle İstanbul ' u gezdi.

İstanbul Akvaryum, Panorama 1453, Miniatürk, Sultanahmet Camii, Ayasofya, Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı ve Piyer Loti Tepesi gibi tarihi ve turistik yerleri gezen 18 öğrenci, hem ilk yarıyılın yorgunluğunu attı hem de ikinci dönem için moral depoladı.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürü Selahattin Bulut, Çocuk Yuvası ' nda kalan çocuklara böyle bir imkanı sağladığı için Vali Güzeloğlu ' na teşekkür etti.
Kaynak: İHA