Neşe Aksoy İle Neşe-i Muhabbet

Edebiyat dünyamızın en renkli yazarı olarak magazin dünyasında da adından bahsettiren Gonca Elmas Akay, renkli kişiliğini TV programına da yansıtıyor.

Neşe Aksoy İle Neşe-i Muhabbet
Sunduğu “Gonca Elmas Akay ile Rengarenk” programında her hafta sohbet ve eğlence dolu anlar yaşanıyor. Pazar akşamlarının eğlencesi “Gonca Elmas Akay ile Rengarenk” programına bu hafta Pop müzik sanatçısı Ozan Orhon ve Yeşilçam ' ın unutulmayan ismi Neşe Aksoy konuk oldu.

Neşe Aksoy ve Ozan Orhon birlikte yeni bir dizi film projesinde yer alacaklarını söylerken, çalışmaları hakkında ser verip sır vermediler. Konu evliliğe gelince Ozan Orhon “Ben 37 yaşından sonra egolarımı yendim ve hatalarımla yüzleştim, ayrılıklarda hata tek taraflı değildir” dedi.

Neşe Aksoy ise, magazin dünyasının evlilikleriyle ünlü hanımlarından konu açtı. “Ben Seda Sayan, Gönül Yazar değilim ki bilemem, evlilikte duayen Bülent Ersoy ' dur, çok duygusal ve hep aşk evlilikleri yapmıştır” dedi. Programdaki sohbet aralarında Ozan Orhon ' un gitarı eşliğinde, Gonca Elmas Akay ve konukları hep birlikte şarkılarda söylediler.