Okul Aile Birliği Başkanları İle Anlamlı Buluşma

Giresun’un Tirebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şanlı, ilçe sınırları içersinde bulunan okulların aile birliği başkanlarına kahvaltı verdi.

Okul Aile Birliği Başkanları İle Anlamlı Buluşma
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şanlı tarafından, okul aile birliği başkanlarının birbirlerini tanıması için düzenlenen kahvaltılı toplantıya 18 okul aile birliği başkanı katıldı.

Kahvaltıda buir konuşma yapan ve tüm aile birliği başkanlarıyla bir aile olduklarını belirten Şanlı, “En iyi hizmetleri yapmak için burada bir araya geldik. Bildiğiniz gibi gecesi gündüzü hiç belli olmayan durmadan hizmet peşinde koşan bir Vali ile çalışıyoruz. Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin bir sabah bakıyorsunuz Tirebolu çakıl ocaklarını ve okulları denetliyor. Bizler de Vali beyin hızına yetişmek zorundayız. Hedefimiz Vali beyi takip etmek. 2003 yılında göreve başladığımızda sadece bir köy okulumuzda kalorifer tesisatımız mevcuttu. Şimdi ise her okulumuzda kalorifer tesisatlarımız döşenmiş durumdadır. Önceden okullardaki öğrencilerimiz ziyaretlerimiz esnasında tebeşir, kurşunkalem, silgi isteyen öğrencilerimiz şimdi ise diz üstü bilgisayarlar, akıllı tahta ve projeksiyon cihazları istemektedirler. Görüldüğü gibi çıtamız çok yükselmiş durumdadır. Önümüzdeki dönemlerde devletimizin Fatih projesi ile Milli Eğitim’de ki kalitemiz daha da yükseklere çıkacaktır. Bütün bu gelişmelerde okul aile birliklerinin çok büyük emekleri vardır. Bu uyumlu işbirliklerimiz devam ettiği sürece Tirebolu’daki başarılarımızda devam edecektir Bu vesile ile sizlere, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Orta Okul Aile Birliği Başkanı Okan Elevli'ye yaptığı maddi katkılar, öğretmenler arası dayanışmayı teşvik, idare ile olan iyi ilişkilerden ve okulu için gösterdiği uyum ve başarılı hizmetler için takdirname niteliğinde plaket verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şanlı tarafından verilen plaket’in ardından bir konuşma yapan Elevli, “Bu bir ekip çalışmasıdır. Bu plaketi tüm okul aile birliği yöneticileri ve okul öğretmen-öğrencileri adına alıyorum. Biz birbirini seven ve başarıya odaklanmış kişileriz. Bundan sonra da özverili çalışmalarımız devam edecektir. Bizlere bu çalışmalarımızda yardımlarını esirgemeyen özellikle eski kaymakamımız Günhan Yazar'a teşekkür ediyorum. Yeni gelen Kaymakamımız Ömer Lütfi Yaran, Giden Kaymakamımız Günhan Yazar gibi eğitim gönüllüsü bu da Tirebolu’nun şansı ” diye konuştu.

Kaynak: İHA