Chp’li Kadınlardan Sosyal Market

CHP Balıkesir Merkez İlçe Kadın Kolları tarafından hazırlanan “Sosyal Market Projesi” Kayabey Mahallesi'nden sonra Gümüşçeşme Mahallesi'nde açıldı.

Chp’li Kadınlardan Sosyal Market
Gümüşçeşme Mahallesi’nde de bugün açılan Sosyal Market yardıma muhtaç vatandaşların hizmetine sunuldu. CHP Balıkesir Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Yiğit, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek maksadıyla hazırlanan projenin başka mahallelerde de devam edeceğini söyledi.

Birçok mahalleden bu tür talep aldıklarını belirten Yiğit, yardıma muhtaç aileleri sevindirmenin ayrı bir mutluluk olduğunu dile getirerek, “Biz bu insanlara el uzatarak onları mutlu etmek arzusundayız” dedi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve partililerin de katıldığı Sosyal Market'in açılışında konuşan Sabriye Yiğit, “Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Market projesinin ikincisini Gümüşçeşme’de açmak üzere bugün buradayız. Geçtiğimiz ay Kayabey mahallesinde böyle bir çalışma yaptık. O etkinliğimizden sonra değişik mahallelerden bize çok fazla talepler geldi. Burada yapmayı uygun bulduk. İçerideki ürünler 1 aylık çalışmamızın karşılığı. Bundan sonra da yine yönetim kurulumuzla toplanıp Sosyal Market projesini hangi mahallede yapacağımıza karar vereceğiz. Açacağımız yeni Sosyal Market'in ürünleri de hazır” diye konuştu.

Kaynak: İHA