Aydınspor 1923 Sahasında Kral

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilk yarıyı lider tamamlayan Aydınspor 1923, sahasında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine topladı.

Aydınspor 1923 Sahasında Kral
Sahasında oynadığı 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alan siyah-beyazlı ekip, ligde topladığı 36 puanın 25’ini sahasında topladı. Aydınspor 1923, bu istatistiğiyle Türkiye liglerinde evinde en çok toplayan ikinci takım oldu. İlk sırayı 3. Lig 3. Grup lideri Darıca Gençlerbirliği aldı. Rakip filelere 29 gol bırakan Aydınspor 1923, grubun Son sırasında yer alan Gebzespor ile aynı gol sayısına sahip oldu. Marmara temsilcisi, 29 gol atarken, kalesinde 40 gol gördü.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada Aydın’da taraftarlarının desteği ile birlikte daha iyi oynadıklarını ve motive olduklarını söyledi.

Dinçel, “İlk yarıdaki iç saha karnemizi ikinci yarıda devam ettirmek istiyoruz. Bununla birlikte ikinci yarıda daha iyi bir deplasman performansı sergileyerek şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yarıda kalelerinde gördükleri 9 golü de defansın uyumuna ve takım savunmasını iyi yapmalarına borçlu olduklarını kaydeden Dinçel, bu performanslarını da sürdürmeleri gerektiğini kaydetti.

Kaynak: İHA