Yalova Ak Parti Projesi İle Türkiye'ye Örnek Oldu

AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı tarafından hayata geçirilen, 'Vakit Yok Koşmaya Devam' Projesi AK Parti Niğde Teşkilatı’nda da hayata geçiyor.

Yalova Ak Parti Projesi İle Türkiye'ye Örnek Oldu
AK Parti Genel Merkezi'nde de övgü alan AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı'nın 'Vakit Yok Koşmaya Devam' Projesi diğer illerde de hayata geçiyor. Projenin detaylarını öğrenmek için Yalova'ya gelen Niğde Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör ve yöneticilere partide bilgilendirme yapıldı. Burada konuşan Güngör, “AK Parti Yalova Merkez İlçe Teşkilatı tarafından hayata geçirilen bu projeyi Niğde'de hayata geçirmek için kolları sıvadık. Bu proje için AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı yöneticilerini kutluyoruz" dedi.

Aslan ise, başarılı işlere imza attıklarını ifade ederek, "Yalova halkı emin olsun ki bu çalışmalarımız sadece başlangıç. Devamı her zaman gelecek. İl Başkanlığı ile el ele vererek daha nice işlere imza atacağız" diye konuştu.

Ardından projenin detaylarının aktarıldığı seminere geçildi. Niğde Merkez İlçe Başkanlığı’ndan gelen AKP'lilere projenin yazılı ve görsel doneleri de verildi.

Kaynak: İHA