Bakan sevgisi sonu olan Çavuşoğlu yaşadıklarını anlattı

Bakan Fatma Şahin'i övdüğü görüntülerle gündeme gelen ve bu nedenle istifa etmek zorunda kalan CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu, yaşadıklarını anlattı.

Bakan sevgisi sonu olan Çavuşoğlu yaşadıklarını anlattı
CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu, bir konferansta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'i övünce olanlar oldu. Bakan Şahin'e yönelik sarf ettiği övgü dolu sözlerle gündeme gelen Çavuşoğlu,gelen tepkiler üzerine istifa etti. CHP'de yaşanan bu istifa depremi ardından Habertürk ekranlarında canlı yayın konuğu olan Çavuşoğlu, sitem dolu açıklamalarıyla dikkat çekti.

'CHP 'Yİ HİÇ İHMAL ETMEDİK'
Örgütün oylarıyla seçilmiş bir başkan olduğunu hatırlatan Çavuşoğlu, 'Bu noktalara çalışarak geldim. 11 yıldır CHP'de kar kış demeden ciddi bir şekilde çalıştım. Eşimizi çocuklarımızı hep ihmal ettik ama CHP'yi hiç ihmal etmedik' dedi. Bu sırada gözleri dolan Çavuşoğlu, 'Bir annenin çocuğuna sarıldığı gibi ben de partime sarılmıştım' diye ekledi.

'BAŞKANIM İFADESİ DİL SÜRÇMESİ'
Bakan Şahin'in konferansta yaptığı ve Atatürk'e övgüler içeren konuşmasını hatırlatan Çavuşoğlu, bu konuşmadan oldukça etkilendiğini söyledi. Bakan Şahin'e yönelik 'Başkanım ' ifadesinin dil sürçmesi olduğunu da savunan Çavuşoğlu, '12 yıla yakın bir zamandır CHP'de görev yapmış bir insanın kendi genel başkanının yerine Bakan Şahin'i koymuş olmasının düşünülmesi bana çok saçma geliyor' ifadelerini kullandı.

'TABANDAN BENİ SIKIŞTIRDILAR '
Program sunucusu Didem Yılmaz'ın 'Bakan Şahin'in nerenin başkanı olması gönlünüzden geçiyor? Yoksa CHP'nin mi?' sorusuna 'Bunu düşünmek bile bana komik geliyor. Böyle bir şey olabilir mi?' diyerek cevap veren Çavuşoğlu, bazı kişilerin kendisine baskı kurduğunu söyledi. 'Ben CHP'liyim ve CHP'ye oy veriyorum diyen tabandan bazı kişilerin beni sıkıştırması ve baskı oluşturması söz konusu oldu' diyen Çavuşoğlu ilerleyen dakikalarda ise gözyaşlarına hakim olamadı.