Adem Erol Forum Fashion Week’i Değerlendi

Forum İçel Alışveriş Merkezi (AVM) Genel Müdürü Adem Erol, Forum Fashion Week etkinliği ile amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu ifade ederek, “Forum İçel, alışverişin yanı sıra insanların sosyalleştiği ve ziyaretçilerin vakit geçirmekten keyif aldığı, bölgenin en önemli adreslerinden biridir” dedi.

Adem Erol Forum Fashion Week’i Değerlendi
Forum İçel AVM’den yapılan yazılı açıklamada, 5-7 Ekim 2012 tarihleri arasında ilk kez aynı anda bütün Forum Alışveriş Merkezleri’nde düzenlenen ‘Forum Fashion Week’ etkinliğini değerlendiren Adem Erol, “Fashion Week, Forum’ İçel'de 4 yıldır düzenleniyor. Bu senenin önceki yıllardan farkı Forum Fashion Week adı altındaki moda ve alışveriş günlerinin aynı anda Türkiye'deki 10 Forum AVM’de gerçekleşmesi oldu. Forum İçel de bu kapsamda Didem Taslan, Ece Begüm Yücetan, İpek Tanrıyar ve Tatyana gibi Türkiye'nin en ünlü top modellerini ağırladı” dedi.

Amaçlarının, farkındalık yaratarak ziyaretçilere Forum İçel içerisinde bulunan markaları tanıtmak olduğunu belirten Erol, “Forum İçel, alışverişin yanı sıra insanların sosyalleştiği ve ziyaretçilerin vakit geçirmekten keyif aldığı, bölgenin en önemli adreslerinden biridir. Forum Fashion Week de bu anlayış çerçevesinde geliştirilmiş bir projedir. Sadece insanları alışveriş merkezine çekmek değil, hem ziyaretçilerimizin keyifli vakit geçirmelerini sağlamak hem de yurt dışında büyük bir endüstri haline gelen moda dünyasının, Türkiye'de de benzer konuma ulaşması için yapılan çalışmalara katkıda bulunmak istedik” ifadelerini kullandı.

Forum Fashion Week etkinliğinde yaptıkları çalışmaları da açıklayan Erol, “Markalarımız Forum Fashion Week'e özel olarak hazırlandı ve sadece Forum İçel ziyaretçilerine özel indirim ve kampanyalar düzenlediler. Dolayısıyla ziyaretçilerimiz her mağazada farklı sürprizler, kampanyalar ve indirimler bulabildi. Kurduğumuz dev podyumda yürüyen Türkiye'nin en ünlü top modelleri Ece Begüm Yücetan, Didem Taslan, Tatyana ve İpek Tanrıyar'ın sunduğu defile ile İçelliler modaya doydu. Gün boyu süren etkinliklerimizde 2012-2013 sonbahar-kış kreasyonlarının tüm ürünleri, mevsimin tüm renkleri beğeniye sunuldu. İçelliler, modayı Forum İçel'de dolu dolu yaşadı” ifadelerine yer verdi.

Forum İçel’in bu etkinlik ile ziyaretçilerine birçok ayrıcalık tanıdığını kaydeden Erol, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Defilelerin yapıldığı 6 Ekim günü İçelliler, 18.00-23.00 saatleri arasında özel indirim ve fırsatlarla benzersiz bir alışveriş gecesi geçirdi. Forum Fashion Week'in ticari anlamda da başarılı olması hem bizleri hem de kiracılarımızı oldukça mutlu etti. DJ performansların yer aldığı etkinliklerin yanı sıra kurulan dev ekran ve facebook üzerinden yapılan ‘Stilini Kendin Yarat’ yarışması ile ziyaretçilerimiz eğlenceli dakikalar geçirdi. Forum İçel olarak bizler de böyle bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadık. Önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz Forum Fashion Week ile ilgili hazırlıklara da şimdiden başladık.”
Kaynak: İHA