1.Turizm Zirvesi Akçakoca'da Yapıldı

Düzce Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu tarafından Düzce’nin turizm ilçelerinden olan Akçakoca’da “1. Turizm Zirvesi”düzenlendi.

1.Turizm Zirvesi Akçakoca'da Yapıldı
“Kariyerinin En İyileri Akçakoca’da Peki Sen Neredesin?” sloganıyla gerçekleştirilen zirve Sky Tower Otel konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Zirvede, Dünyanın en büyük sektörlerinden biri olan turizm sektörünün Türkiye’deki yeri, değişimi ve bu sektöre adım atmaya hazırlanan üniversite öğrencilerinin kariyer basamakları gibi konular konuşuldu. Zirveye Genç Turizmciler Derneği yönetim kurulu Başkanı Bulut Bağcı, Çırağan Palace Kempinski İnsan Gelişimi ve Eğitim Müdürü Şermin Yılmaz, Tur On Genel Müdürü Tolga Çevlik, The Grand Tarabya Ön Büro müdürü Sercan Korkusuz, The Ritz Carlton Satış ve Pazarlama Müdürü Sezin Kutlu, Hemenkiralik.com Co-Founder & CSO Okan Barlas katıldılar.

Okul Müdür Yardımıcısı Yard. Doç. Dr. Öznur Bozkurt katılımcılara teşekkür ederek ''Girişimcilik Toplulu tarafından yapılan 1. Turizm Zirvesi bölge ve Türkiye açısından önemsiyoruz. Günümüzde yapılan araştırmalara göre, Turizm aktivitelerinin bölgedeki dokuyla uzlaşarak yapılacağı bir gerçektir. Bu nedenle Bu zirvenin önemini herkes tarafından biliniyor. Bu zirvenin devamını her yıl geleneksel hale dönüşmesini yürekten diliyorum'' dedi.

Sky Tower'da gerçekleşen 1. Turizm zirvesi programına yaklaşık 500 kişi katıldı.

Kaynak: İHA