Bornova’da Sporun Yaşı Yok

Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, 40 yaş üstü futbolu bırakmış kişilerin kurduğu takımların yeraldığı Bornova Belediyesi Ege Masterler Ligi’nin başlama vuruşunu yaptı.

Bornova’da Sporun Yaşı Yok
Geçen senenin galiplerine kupalarını da veren Başkan Sındır, spora destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Bornova Belediyesi sporun her dalına destek vermeye devam ediyor. 40 yaş üstü futbolu bırakmış kişilerin kurduğu takımların yeraldığı Bornova Belediyesi Ege Masterler Ligi de Bornova’da büyük heyecan oluşturuyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Lig’in başlama vuruşunu yapan Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, geçen senenin şampiyonu İzmirspor ile ikinci olan Symrna ve üçüncü olan Güzelbahçe takımlarına kupalarını da verdi. Başkan Sındır, bu sene Bornova Belediyesi Ege Masterler Ligi’nde mücadele edecek olan Aliağa Belediyesi, Azurri, Bal-Göç, Balçova Belediyesi, Baro1993, Bornova, Çeşme Belediyesi, Ege Üniversitesi, İzmirspor, Güzelbahçe, Symrna, Mak-Göç, Alaybey, Ceylan76, Altınırmak takımlarına başarılar diledi. Mak-Göç ile Bornova takımları arasındaki ilk maçın başlama vuruşunu Başkan Sındır yaptı.

Bornova Belediyesi Ege Masterler Ligi’ne katılan 15 takımın da centilmenliğin en güzel örneklerini göstereceğine inandığını belirten Sındır, “Bu ligi üç senedir düzenleniyoruz. 40 yaşını geçmiş futbolu bırakmış sporseverlerin katıldığı turnuvanın en önemli özelliğinin sporun yaşının olmadığını göstermesi diye düşünüyorum. Bu ligi düzenleyerek geçmişte adı futbolla özdeşleşmiş sporcularımızı yeniden futbolun içine çekmek. İlçeler arası takımların kaynaşması da sağlanıyor” dedi .
Kaynak: İHA