Erikli Spor Madalyaları Topladı

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Mudanya Mütareke Spor Oyunlarında taekwando dalında birçok madalyayı toplayan Erikli Spor Kulübü başarılı sporcularını ödüllendirdi.

Erikli Spor Madalyaları Topladı
Yıldırım’da bulunan Erikli Spor Kulübü’nde düzenlenen törene Ak Parti eski Milletvekili Mehmet Emin Tutan, MESO Başkanı Fehmi Duban, GÜMÇED Genel Başkanı Adnan Önürmen ve Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Koordinatörü Servet Hacıoğulları ile birçok davetli ve sporcuların aileleri katıldı.

Törende konuşan Erikli Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Atay, 8 ay önce kurulan bir kulüp olmalarına rağmen sporcu öğrencilerinin azim ve kararlılıklarıyla daha önemli başarılara imza atacaklarını söyledi.

Kulübün kurulduğu günden bu yana resmi sponsoru olan MESO'nun Başkanı Fehmi Duban ise, başarının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Duban, “Erikli Spor Kulübü’nden Avrupa ve dünya şampiyonlukları da bekliyoruz” dedi

Erikli Spor Kulübü, 6. Mudanya Mütareke Spor Oyunlarında taekwando branşında şu madalyaları kazandı: Minik erkeklerde 33 kiloda Burak Aydoğdu birinciliği, minik bayanlarda 33 kiloda Yaren Aksoy üçünlüğü, yıldız erkeklerde Cengizhan Aksoy 60 kiloda birinci, Emre Yılankaya 57 kiloda birinci, Muhammed Mushap Soygüder 53 kiloda birinci, Şükrü Erdoğan 68 kiloda ikinci, Recep Doğru 49 kiloda üçüncü, İbrahim Onur Demirci 36 kiloda üçüncü olurken, yıldız bayanlarda Gözde Aksoy 41 kiloda birincilik madalyasını kazandı

Kaynak: İHA