Başkan Köşker Vatandaşla Meydanda Buluşuyor

Gebze Kent Meydanı’nda vatandaşlarla sohbet eden, hizmetlere ilişkin önerilerini dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzeli hemşerilerini Gebze Kültür Merkezi’nde haftanın değişik günlerinde düzenlenen etkinliklere katılmaya davet etti
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kent Meydanı’nda incelemelerde bulundu, vatandaşlarla sohbet ederek hizmetlere ilişkin istişarede bulundu.

Başkan Köşker Vatandaşla Meydanda Buluşuyor
Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker, her hafta düzenlenen birbirinden farklı sosyal-kültürel etkinliklere Gebzelileri davet etti. “Gebze’de başlattığımız değişim hamlesi kültür sanat alanında da devam ediyor” diyen Başkan Köşker, etkinliklerin vatandaşlardan gelen öneriler doğrultusunda hazırlandığını vurguladı. Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi’nde haftanın değişik günlerinde düzenlenen etkinliklere Gebzeli hemşerilerinin her geçen gün artan ilgisinden memnun olduklarına da değinen Köşker, kentin sosyal-kültürel dokusuna katkı sunacak etkinlilerin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi. Başkan Köşker, kültür merkezi salonunda da incelemelerde bulundu. Köşker’e inceleme gezisinde başkan yardımcısı Nilay Ayran ve birim müdürleri eşlik etti .
Kaynak: İHA