Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'dan Özür

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Halilrifat paşa semtindeki doğal gaz çalışmaları ile belediyenin yol ve kaldırım hizmetlerinin yürütülmesi sırasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle vatandaşlardan mektup ile özür diledi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'dan Özür
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan Halil Rifat Paşa semtinde sürdürülen alt ve üst yapı sokak düzenlemeleri sırasında yaşanan rahatsızlık nedeniyle vatandaşlardan mektup ile özür diledi. Başkan Tartan, Halil Rifat Paşa semtinde 40 yıldır tek bir çivi çakılmadığını, hiçbir yatırım yapılmadığını belirterek, bu işleri bu dönemde kendilerinin üstlendiğini söyledi.

Başkan Tartan, çalışmalar sırasında doğal olarak yaşanan sıkıntının bilincinde olduğunu hatırlatarak mektubunda şunları dile getirdi: "Bu mektubu size Halilrifatpaşa semtimizde sürdürülen alt ve üst yapı sokak düzenlemesi çalışmalarının yaşattığı sıkıntının bilincinde olarak yazıyorum. Biliyorum, sıkıntılı günler yaşıyorsunuz. Ancak 40 yıldır yapılamayan işleri üstlendik. Amacımız; size hak ettiğiniz rahatlığı sağlamak. Bunun için modern ve güvenli yollar. Işıl ışıl sokaklar. Çağdaş ve temiz enerji, yanı doğal gaz. İzmirgaz firmasının 200, 247, 258, 246, 255, 255/1, 255/2, 248 ve 269 sokaklarda sürdürdüğü çalışmayı bu nedenle önemsiyorum. Belirtmek isterim ki; Konak Belediyemiz, ilgili kurumun çalışmalarını tamamlamasıyla birlikte sokaklarımızın üstyapı düzenlemesini üstlenecek ve gerçekleştirecektir. Her iki kurumun çalışmaları koordinasyon içinde yürüyecektir. Bu nedenle verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”
Kaynak: İHA