'Başka Bir Kadın'' Bu Hafta Vizyona Girecek

Başkent sinemalarında bu hafta 3 film seyirciyle buluşacak.

'Başka Bir Kadın'' Bu Hafta Vizyona Girecek
Dramatik komedi türündeki ''Başka Bir Kadın'' vizyona girecek. Romantik komedilere farklı bir bakış açısı getiren filmin başrollerini Juliette Binoche, Mathieu Kassovitz ve Aure Atika paylaşırken yönetmenliğini de Sylvie Testud üstleniyor. Filmde 40'lı yaşlarda olan Marie'nin hikayesi anlatılıyor.

Bilim kurgu aksiyon filmi ''Tetikçiler'' sinemaseverlerle buluşacak. Rian Johnson'ın yazıp yönettiği filmin başrollerini Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis ve Emily Blunt paylaşıyor.

Haftanın tek yerli yapımı dram ve macera filmi ''Uzun Hikaye'' beyaz perdeye gelecek. 1940'lı yıllardan 70'lere uzanan öyküsüyle hüznü, neşeyi, coşkuyu bir arada barındıran Uzun Hikaye'nin senaristliğini Yiğit Güralp yapıyor. İyi insanların saf ve ölümsüz aşklarını adalet ve doğruluk üzerine inşa etme mücadelelerini konu edinen yapım, Mustafa Kutlu'nun aynı adlı eserinin sinemaya uyarlandı. Filmin yönetmenliğini Osman Sınav üstlenirken, senaryo uyarlamasını Yiğit Güralp kaleme aldı. Filmin başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Cihat Tamer, Tuğçe Kazaz, Ushan Çakır ve Fatima Betül Cordal üstleniyor.

-Sinemalar-

Metropol Avşar : ''Uzun Hikaye'', ''Sammy'nin Maceraları 2'', ''Takip: İstanbul'', ''Çanakkale Çocukları'', ''Tetikçiler, ''Toprağın Çocukları'', ''Ruh''.

Optimum Avşar : ''Resident Evil 5: İntikam'', ''Sammy'nin Maceraları 2'', ''Yargıç Dredd'', ''Cehennem Melekleri 2'', ''Çanakkale Çocukları'', ''Dabbe: Bir Cin Vak'ası'', ''Uzun Hikaye'', ''Cesur'', ''N'apcaz Şimdi''.

Muhabir: Şenay Ünal

Yayıncı: Selçuk Aval
Kaynak: AA