'menan Cinleri' Silifke'de İzdihama Sebep Oldu

Mersin’in Silifke ilçesinde sergilenen Menan cinleri adlı oyun izdihama sabep oldu.

'menan Cinleri' Silifke'de İzdihama Sebep Oldu

Hekimoğlu İsmail`in bir eserinden uyarlanan "Menan Cinleri" adlı oyun, Tiyatro Greyfurt tarafından Silifke Eğitim Hizmetleri ve Eğitim Rehberliği Derneği (Seher-Der)’in organizesinde Belediye Kültür Merkezinde izleyicileriyle buluştu.

Seher-Der Başkanı Orhan Karaşahin, program öncesi yoğun katılımdan dolayı konuklara teşekkür etti. Mütevazi imkanlar ile eğitim gönüllülerinin bir arada toplandığı Seher-Der’in halkın teveccühünü kazanan etkinliklere devam edeceğini söyledi.
Başkan Karaşahin, "Sanat beni, seni, onu anlatmak ve aramızdaki bağları dokumak içindir. Sanatın bizcesi, seninle aramızdaki bağları keşfetmek, aramıza yeni köprüler kurmak ve soyut manaları dillendirmek ve gündelik hayatımıza gizlenmiş güzellikleri keşfetmek ve paylaşmaktır." dedi.
Misyon olarak kendine ciddi hikayeleri eğlenceli bir dille anlatmayı seçen Greyfurt`un Belediye Kültür Merkezindeki gösterisine Kaymakam Fatih Damatlar, İlçe Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, Milli Eğitim Müdürü Musa Aydın, Şube Müdürü Cemalettin Turhan, Tarım Müdürü Yusuf Gün, daire amirleri ile davetliler katıldı.