Ak Parti Heyeti, Chp Genel Merkezi`ne Geldi

AK Parti, yeni anayasa çalışmaları kapsamında MHP`nin ardından CHP ziyaretini gerçekleştiriyor.

Ak Parti Heyeti, Chp Genel Merkezi`ne Geldi
AK Parti heyeti, yeni anayasa çalışmaları kapsamında dün gerçekleşen MHP görüşmesinin ardından bugün de CHP ile görüşme için CHP Genel Merkezi`ne geldi. AK Parti heyetinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu bulunuyor.

AK Parti heyetini CHP Genel Merkezi`nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Emek karşıladı. AK Parti heyetini kabul edecek olan CHP heyeti ise, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, PM üyesi Süheyl Batum, Genel Başkan Yardımcısı Atilla Emek, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, İzmir Milletvekili Rıza Türmen`den oluşuyor

Görüşme öncesi açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birgül Ayman Güler, görüşmeye ilişkin olarak kırmızı çizgilerinin olmayacağını vurgulayarak, "Cumhuriyet Halk Partisi, AK Parti`nin anayasa değişikliği önerilerini dinlemekle yetinecek. Kendi görüşlerini takınmak gibi bir tavrı olmayacak" diye konuşmuştu.
Kaynak: İHA