Ünlü İsimler `sanatçılar Gecesi`nde Buluştu

Bu yıl 18.

Ünlü İsimler `sanatçılar Gecesi`nde Buluştu
`si organize edilen `Uluslararası Altın Koza Film Festivali` kapsamında Adana`da bulunan sinema ve sanat dünyasının ünlü isimleri, `Sanatçılar Gecesi`nde bir araya geldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi`nce düzenlenen `18. Uluslararası Altın Koza Film Festivali` tüm hızıyla devam ediyor. Festival dolayısıyla Adana`da olan sinema ve sanat dünyasının ünlü isimleri, Mavisu Aqualand`da gerçekleştirilen `Sanatçılar Gecesi`nde bir araya geldi. Ali Şenozan`ın seslendirdiği şarkılarla renk kattığı geceye, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz`ın yanı sıra Yılmaz Güney`in eşi Fatoş Güney, Yaşar, Feridun Düzağaç, Yüksel Aksu, Süleyman Turan,Yeşim Ceren Buzoğlu ve Derya Alabora gibi ünlü isimler katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz, geceye katılan sinema ve sanat dünyasının ünlü isimleriyle yakından ilgilenip, onlarla ayaküstü sohbet etti. Etkinlik kapsamında Yılmaz Güney için özel olarak hazırlanan sinevizyon gösterimi de gerçekleştirildi. Fatoş Güney, eşi için hazırlanan gösterimi izlerken duygu dolu anlar yaşadı. Güney, Sinevizyon gösteriminin kendisi için oldukça anlamlı ve gurur verici olduğunu dile getirdi. Altın Koza Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Özer, Yılmaz Güney içinözel olarak hazırlanan sinevizyon gösterisinin CD`sini Güney`e sundu.

Gece, Ali Şenozan`ın seslendirdiği parçalarla son buldu.
Kaynak: İHA