Adliye önünde boşanma kavgası: 8 yaralı

Gaziantep'te bir boşanma davasının tarafları arasında çıkan ve pompalı tüfek, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 2'si polis 8 kişi yaralandı.

Adliye önünde boşanma kavgası: 8 yaralı
Osman Akalan ile Emel Akalan çiftinin Gaziantep 3'üncü Aile Mahkemesi'ndeki boşanma davası için iki tarafın yakınları sabah saatlerinde adliye önünde toplandı. Akalan çiftinin duruşması devam ederken, dışarıda bekleyen yakınları önce tartıştı. Ancak bu tartışma daha sonra kavgaya dönüşünce iki taraf birbirine girdi. Bu sırada Ahmet Akalan, adliye otoparkından pompalı tüfekle kavga edenlere doğru ateş etti. Kavganın büyümesi üzerine adliyeye sevk edilen çevik kuvvet ekipleri iki tarafı güçlükle ayırabildi. Dakikalarca süren kavgada, İ.Halil Çiçek, Hışman Çiçek, Haşim Çiçek, Mehmet Akalan, Emrah Akalan, Murat Akalan ile isimleri açıklanmayan 2 polis yaralandı. Yaralılar götürüldükleri Gaziantep Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.

Polis, tedavileri tamamlanan 6 kişi ile boşanmak isteyen Osman Akalan'ı gözaltına aldı. Kavga sonrası çevik kuvvet ekipleri adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Focushaber