14 Yaşındaki Kıza Öz ve Üvey Babasının Tecavüz Ettiği İddiası

Kayseri`de polise başvuran 14 yaşındaki kız, öz babasıyla üvey babası tarafından tecavüze uğradığını, annesi tarafından ise para karşılığı zorla erkeklere satıldığını iddia etti.

Melikgazi ilçesi Kılıçaslan Mahallesi`nde yaşan M.D.(14), iddiaya göre küçük yaşta öz babası İ.D.`nin tecavüzüne uğradı. Bir süre sonra annesiyle babasının boşanmasının ardından M.D., annesi B.A. ile yaşamaya başladı. Para karşılığı erkeklerle ilişkiye girdiği iddia edilen B.A., daha sonra sevgilisi G.A. ile beraber yaşamaya başladı. M.D., iddiaya göre annesinin sevgilisi tarafından da tecavüze uğrarken, durumu öğrenen anne B.A. tarafından erkeklere para karşılığı zorla satıldı.

Durumu uzun süre çevresinden saklayan M.D., bir müddet sonra polise giderek, yaşadıklarını anlattı. Şikayetçi olan M.D.`nin ifadesiyle olayla ilgili soruşturma başlatan polis, M.D.`nin annesi B.A., öz babası İ.D. ile G.A., K.Y. ve İ.A.`yı gözaltına aldı. Şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, M.D. devlet korumasına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA