Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı`nda Bayramlaşma

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı`nın bayramlaşma törenine, bazı bakanlar ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı`nda Bayramlaşma

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı`ndaki törene Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve çok sayıda partili katıldı.
Katılımın oldukça yüksek olduğu törende Ak Parti kurmayları bayramlaşma öncesi kendi aralarında bir süre sohbet etti. Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış bayramlaşma törenine kızı Aslışah ile birlikte geldi.
Bayramlaşma merasimi öncesi bir konuşma yapan Bakan Bağış, Ramazan ayı boyunca her iftarda ve sahurda İstanbullular ile kucaklaştıklarını dile getirdi.

"TÜRKİYE BÜYÜK DEVLETE YAKIŞANI YAPTI"

Ramazan ayının son günlerinde bu aya yakışır bir biçimde hareket ederek azınlık vakıflarının 30 yıllık sıkıntısını giderdiklerini dile getiren Bağış, “ Azınlıkların 30 yıllık malum konusunu sayın Başbakanımızın irade göstermesiyle hallettik. Biz büyük bir devlete yakışanı yaptık. 162 inanç kurumu ile iftarda bir araya gelerek onların sorunlarını hallettik. Çok anlamlı bir ramazan ayını geride bırakmış olduk." şeklinde konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu ise, Ramazan ayında gerçekleşen terör olaylarına dikkat çekti. Bölücü terör örgütünün ramazan ayında bile rahat durmadığını dile getiren Aksu, milletin feraseti sayesinde nifak tohumu ekmek isteyenlerin bu amaçlarının kuruyacağını ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından stant üzerinde toplanan Ak Parti kurmayları ve milletvekilleri sırayla yanlarına gelen partililerle bayramlaştı. Uzun kuyruklarlın oluştuğu bayramlaşma esnasında Bakanların oldukça neşeli oldukları gözlendi.