Canlı yayında 'bronzluk' tartışması

Doktorum programının sunucusu Zahide Yetiş, ikoncan Eda Taşpınar'a doktor tavsiyesinde bulununca, Taşpınar, "Ben sizi tanımıyorum" karşılığını verdi.

Canlı yayında 'bronzluk' tartışması
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programının dünkü bölümüne konuk olan Doktorum programının sunucusu Zahide Yetiş ile ikoncan Eda Taşpınar arasında "bronzluk" tartışması yaşandı.

Programında edindiği sağlık bilgilerini paylaşan Yetiş, Taşpınar'a dönerek, "Ben size bir şey söyleyeceğim, güneşle temastan kaçının" önerisinde bulundu.

Bunun üzerine Taşpınar Yetiş'e, "Tanımıyorum sizi, ben böyleyim" karşılığını verdi.

Yetiş, "Ama bunu söylemem lazım. Çok hoşsunuz, çok tatlısınız, böyle çok güzel görürünüyor ama cilt kanserinin birinci sebebi. Güneşle bu kadar yakın temas etmeyin" tavsiyesinde bulundu.

Taşpınar da, "Ben içki kullanmıyorum, sigara kullanmıyorum, sağlıklı besleniyorum, haftada beş gün deli gibi spor yapıyorum ,en kötü yaptığım şey iki ay güneşlenmek" diye konuştu.

Buna karşılık Yetiş, "Bu bir hastalık mı?" diye sordu.

Taşpınar, "Tabiki hastalık, onu istiyorsunuz" yanıtını verdi.

Yetiş bu kez, "Rahatsızlık mı veriyor?" sorusunu yöneltti.

Taşpınar da, "Evet bikiniyle güzel durduğunu düşünmüyorum açıkçası. Yanıksan daha güzel duruyorsun, yalan mı yani" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Yetiş, "Korkmuyor musunuz cilt kanseri olacağım diye" sorusunu sorudu. Taşpınar ise, "Korkmuyorum çünkü baktırıyorum bir şey de yok" cevabını verdi.

Zahide Yetiş, "Biliyorsunuz değil mi, 10 sene 20 sene sonra çıkıyor" deyince Taşpınar, "Ne, sizi yine tanımıyorum, ben gidiyorum" dedi.