Ak Partili Kadınlardan Yumurtalık Ve Aladağ Çıkartması

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, beraberindeki partililerle birlikte Yumurtalık ve Aladağ ilçelerine ziyaretlerde bulunarak, burada vatandaşın seçim sonrası beklentilerini dinledi.

Ak Partili Kadınlardan Yumurtalık Ve Aladağ Çıkartması
Günün ilk ziyaretini Yumurtalık‘a gerçekleştiren Karaköse‘ye, İl Kadın Kolları üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili de eşlik etti. Burada yöre halkıyla sohbet edip, sorun ve sıkıntıları da dinleyen Karaköse, daha sonra Aladağ ilçesine geçerek, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Ev ziyaretleri de gerçekleştiren Emine Karaköse, 12 Haziran genel seçimlerinin ardından vatandaşların beklentilerini de dinleyip, Yumurtalık ve Aladağ ilçe sakinlerine seçim sürecinde AK Parti‘ye verdikleri destek nedeniyle de teşekkür etti.

“Rehavet yok” ifadesini kullanan Karaköse, açıklamasını da şöyle sürdürdü; “Önümüzde yaklaşan yerel seçimler var. Yerel seçimler öncesi ve sırasında neler yapmalıyız, ne gibi çalışmalar geliştirmeliyiz diye görüş alış-verişinde bulunmak için ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. Vatandaşlarımız seçim sonuçlarından oldukça memnun ve AK Parti İktidarı‘ndan yeni icraatları dört gözle bekliyorlar. Biz de İl Kadın Kolları olarak rehavete kapılmadan gereken çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA