Başkan Arat‘tan Siyasi Partilere Çağrı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Ahmet Arat, siyasi partilere çağrıda bulunarak, "12 Haziran‘dan sonra bu seçim döneminde yaşanan polemikleri tekrar gündeme getirmeden, bütün siyasi partilerimizin milletvekillerini aynı çatı altında bir araya getirerek çalışmalarımızı yapmamız lazım" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Adayı Cahit Açıkkapı, TTSO Başkanı Arat‘ı makamında ziyaret etti. Tokat‘ın öncelikli olarak çözüm bekleyen sorunlarına dikkat çeken Başkan Arat, oda olarak her siyasi görüşü taşıyan insanlardan oluşmakta olduklarını belirterek, "O yüzden bizim için esas sorun Tokat‘ın sorunlarıdır. Bizim A partisi, B partisi gibi her hangi bir oluşumu desteklememiz mümkün değildir. Zaten dik duruşumuz ve tüm siyasi partilere eşit mesafede duruşumuz, tek derdimizin Tokat olduğunu göstermektedir. Bu görüşün siyasi partiler içerisinden bizi temsil etmeye gidecek tüm Milletvekillerimiz için de aynı olduğunu düşünüyoruz. Hatta ben buradan sizin nazarınızda bir de çağrı yapmak istiyorum. 12 Haziran‘dan sonra bu seçim döneminde yaşanan polemikleri tekrar gündeme getirmeden, bütün siyasi partilerimizin milletvekillerini aynı çatı altında bir araya getirerek çalışmalarımızı yapmamız lazım. İster iktidar olan partimiz olsun, ister muhalefet parti milletvekili adaylarımız olsun her birinin ortaya çıkış amacı ve derdinin Tokat olduğundan ben kendi adım ve soyadım kadar eminim. Yeni bir planlama ile birlikte el ele vererek çalışmamız lazım diye düşünüyor, bizlere yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten ötürü de teşekkür ediyorum" dedi.

MHP‘li Açıkkapı ise milletvekilli seçilmeleri halinde parti kimliklerini bir kenara bırakarak sadece Tokat için çalışacaklarını kaydetti. Tokat TSO‘nun ihtiyaç duyduğu her an yardımcı olabileceklerini ifade eden Açıkkapı, bu vaadinin seçilse de seçilmese de arkasında olduğuna vurgu yaptı.

Kaynak: İHA