Mhp‘li Uslu: Türkiye‘nin Bekası İçin Mutlaka Sandığa Gidin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne Milletvekili Cemaleddin Uslu, Türkiye‘nin bekası için mutlaka sandığa gidilmesi gerektiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne Milletvekili Cemaleddin Uslu, Türkiye‘nin bekası için mutlaka sandığa gidilmesi gerektiğini söyledi.

    Seçim çalışmalarına Uzunköprü ilçesinde esnafları ziyaret ederek devam Uslu, “Ülkemiz çok sıkıntılı bir dönemece giriyor. İhanet projelerine taşeronluk yapanlar Türk kimliğinden, tek bayraktan, tek resmi dilden ve İstiklal Marşı‘mızdan rahatsız olanlar 12 Haziran‘dan sonra Anayasayı hepten değiştirip, Türkiye‘nin parçalara ayrılmasının yolunu açacaklar." dedi.

    12 Haziran’ın, aziz milletiin bekasının oylanacağı bir gün olacağını kaydeden Uslu, bu tarihin; karanlık döneme rağmen ‘Durmak yok, yola devam‘ diyenlere ‘Yeter artık‘ tokadının ineceği gün olacağını savundu.

    “Bu bakımdan sorumluluk hisseden her vatandaşımızın mutlak surette sandığa gitmesi ve tercihini ona göre yapması lazım gelmektedir.” diyen Uslu, “Ülkemizin ekonomik, sosyal ve bölücü terör gibi kökleşmiş, azdırılmış sorunlarının halkımız tarafından tek çözüm adresi olarak MHP‘nin görülmeye başlanmış olması umut verici bir gelişme. Bu umudun gerçeğe dönüşmek üzere olduğunu görüyoruz. Teşkilatlarımızın, mensuplarımızın tek vücut olarak kenetlenmiş olması, vatandaşlarımızın yoğun ilgisi Edirne’de de Türkiye‘de de en iyi sonucun alınmasını sağlayacaktır.” açıklamasını yaptı.

    Uslu, sözlerini şöyle tamamladı: “Bazı siyasi adreslerin MHP‘yi, sayın genel başkanımızı ve adaylarımızı hedef alması, seviyesiz, çirkin saldırılarda bulunmaları dikkat çekmektedir. Ancak bunun sebebi, sandık korkusudur. Bu yüzden hırçınlaşıyorlar. Cennet vatanımızı bölücülerin emellerine peşkeş çekenler, zillet çukurunda yüzenler iyi bilsinler ki, korkunun ecele faydası olmayacak ve milletimiz onlardan sandıkta hesap soracaktır.”