Aydınspor 1923, Genç Yetenekleri Seçmelere Bekliyor

Spor Toto 3. Lig‘in yeni takımlarından Aydınspor 1923, genç yetenekleri kadrosuna katmak için seçme yapacak. Gençleri seçmelere davet eden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tevfik Atatekin, transfer çalışmalarına da Bolu kampına kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Aydınspor 1923, Genç Yetenekleri Seçmelere Bekliyor
Aydınspor 1923’ün başına geçtikten sonra kendi istediği kadroyu kurmak için yoğun mesai harcayan Aydınspor 1923’ün Teknik direktörü Tevfik Atatekin, iç ve dış transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, bu arada genç yetenekleri de takımlarına kazandırmak istediklerini söyledi.

Bu sezon Ege Bölgesi‘nden Nazilli Belediyespor, Menemen Belediyespor ve kendi takımı dışında 3. Lig takımının olmadığına işaret eden Atatekin, “Aydın ve İzmir, futbolcular için çok iyi bir vitrin. Biz bu kapsamda 4 Temmuz‘da hem takımımız için hem de Akademik Lig‘de mücadele edecek kadro için 4 gün sürecek futbolcu seçmeleri yapacağız. Bu seçmelere kendine güvenen herkes katılabilir. Özellikle gurbetçi futbolcularımızı Aydın‘a bekliyoruz. İki ayrı kategorideki seçmeleri Mukan Perinçek Stadı‘nın idman sahalarında gerçekleştireceğiz. Ben inanıyorum ki amatör ligde 15 bin seyirciyi tribüne çeken Aydınspor 1923‘ün seçmelerine yüzlerce futbolcu gelecek” dedi.

Atatekin, dış transfer çalışmalarına hız vereceklerini, Bolu kampına kadar tüm eksiklikleri gidermeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA