Survivor kim kazandı? Survivor final şampiyonu Derya Büyükuncu

Survivor kim kazandı? Survivor şampiyonu Derya Büyünuncu oldu. Survivor finalinde kazanan Derya oldu.Survivor'da Nihat doğan elendi.

Survivor kim kazandı? Survivor final şampiyonu Derya Büyükuncu
Survivor kim kazandı? Survivor şampiyonu Derya Büyünuncu oldu. Survivor finalinde kazanan Derya oldu.Survivor'da Nihat doğan elendi. Nefes kesen final sonucunda Nihat Doğan mı Derya Büyükuncu mu şampiyon oldu. Survivor heyecanı dün gece sona erdi. Nefes kesen final sonucunda Nihat Doğan mı Derya Büyükuncu mu şampiyon oldu?

Show TV'nin çok konuşulan yarışması Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de birinci belli oldu. Yarışmanın finalinde son günlerin olay adam haline gelen Nihat Doğan ve milli yüzücü Derya Büyükuncu karşı karşıya geldi.

NİHAT ÇOK ŞAŞIRDI!

İl il seçim sonuçlarının açıklandığı finalde kananan Derya Büyükuncu taraf oldu. Nihat Doğan'ın memleketi Muş'taki oylama sonuçlarına göre Doğan yüzde 96 alırken Büyükuncu yüzde 4 aldı. Sonuçları 'o yüzde 4 kimlerdir onu taktım kafaya' diyerek yorumlayan Nihat Doğan toplam oylamaların sonuçları açıklandığında şoke oldu.

DERYA BÜYÜKUNCU FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

SURVIVOR GENİŞ VİDEO ARŞİVİ İÇİN TIKLAYINIZ

Derya Büyükuncu ise kendi memleketi Gaziantep'te oyların yüzde 72'sini alarak rakibine fark attı. SMS oylamasındaki toplu sonuç ise Derya Büyükuncu'nun galibiyetiyle sonuçlandı. Sonuçların açıklamasıyla birlikte hayli üzüldüğü belli olan Nihat Doğan, rakibini alkışlayarak tebrik etti. Derya Büyükuncu şampiyonluk sevincini Pascal Nouma'yla yaşarken, hem kendisine destek olanlara hem yarışmacılara teşekkür etti.

Ekran tarihinin en özel, en özgün yapımlarından birisiyle vedalaşıyoruz

HANİ nefessiz izlediğiniz, yeni bölümünü iple çektiğiniz, o günü size dizi günü ilan ettiren yapımlar vardır ya... Kendi dizi tarihimden birkaç örnek verecek olursam, listenin başına Süper Baba'yı yazardım. İkinci Bahar, Asmalı Konak, Hırsız-Polis, Bıçak Sırtı ve son dönemde de Ezel, mesleki olarak değil, kişisel olarak kendime ayırdıklarım. İşi televizyon seyretmek, ekranı takip etmek olan biri olarak, bazı dizileri mesleğin çok ötesinde, gönül galerimden harika sayfalar olarak saklarım. Ezel, benim için işte böylesi bir yapımdı. Türk dizi sektörünün en özel, en özgün köşe taşlarının arasında sayılmalıydı; saydık biz de nefesimiz yettiğince. Bu gece onlarla son kez buluşacağız.
Ve eminim bu söylediklerim milyonlann fikrine tercüman oluyordur; bu kalitede bir projeyi unutmayacak, çıtayı aynı yüksekliğe koyan başka dizilerle karşılaştığımızda bu harika ekibin kulaklarını çınlatacağız. Kameramanından ışıkçısına, senaristinden set işçisine, oyuncusundan yönetmenine Ezel'e emeği geçen herkesi can-ı gönülden kutluyorum. Ve onları, hepimiz adına, dostça "Hoşçakalın" diyerek, içimde adeta sevdiğim bir arkadaşımdan ayrılmanın burukluğuyla uğurluyorum. Ellerinize, emeğinize sağlık...